Fortlax datacenter välkomnar en ny online backup kund. Pitehälsan utgår från det friska och arbetar förebyggande med arbetsmiljö och hälsa. Våra kunder får tillgång till vår heltäckande kompetens och vår breda kunskap inom företagshälsovård. Genom oss kan ditt företag ge de anställda en möjlighet till att må bra både i sitt arbete och på fritiden. De olika yrkesområdena inom Pitehälsan AB är gränsöverskridande och kompletterar varandra. I vårt företag finns flexibilitet för att kunna skräddarsy ditt företags behov. Ta kontakt med oss, vi diskuterar gärna lösningar i samråd med dig! Vi är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 inklusive kraven i specifikation för Svensk Företagshälsovård.

Dela

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om din IT-miljö.

Besök vår webbshop

I vår webbshop kan du köpa allt från kompletta datorer till switchar

Till vår webbshop
°C
Det är just nu °C i Piteå.
Detta betyder att vi använder
% naturlig kyla för att kyla våra anläggningar.