Vi välkomnar Vinter som ny kund för Fortlax Online Backup.
Varför väljer kunderna Fortlax?

  • Vi kan lagring
  • Vi har en av Europas säkraste anläggningar
  • Vi är en helhetspartner för företagets IT-behov
  • Vi levererar rätt lösning till rätt pris
  • Vi erbjuder det bästa från de bästa leverantörerna
  • Ni får en lagring i ett moln nära er

Fortlax – säker datalagring i världsklass på världens bästa plats för datalagring.
Fortlax är norrlands ledande datacenter lokaliserat i Hortlax strax utanför Piteå. Vårt unika läge strax söder om polcirkeln, med naturlig kyla, stabil elförsörjning, en stabil politisk situation ger oss unika förutsättningar för datalagring. Lägger man dessutom till att vår anläggning har den högsta säkerhetsklassning en civil byggnad kan ha i Sverige, blir Fortlax helt plötsligt en av världens bästa platser för en framtidssäker och hållbar datalagring.
Fortlax erbjuder säkra, enkla och effektiva lösningar för lagring och backup av digital företagskritisk information. Bland våra tjänster hittar ni bland annat vår nätbaserade backup-tjänst Fortlax Online Backup, servervirtualisering (VPS) samt molnbaserade lagringstjänster. Ambitionen är att skräddarsy IT-lösningar som bäst passar er organisations unika behov och förutsättningar. Oavsett lösning tar vi ett helhetsansvar för implementation, underhåll och uppgraderingar.

Dela

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om din IT-miljö.

Besök vår webbshop

I vår webbshop kan du köpa allt från kompletta datorer till switchar

Till vår webbshop
°C
Det är just nu °C i Piteå.
Detta betyder att vi använder
% naturlig kyla för att kyla våra anläggningar.