Agency9 har valt att lägga stora delar av sin databearbetning och datalagrings infrastruktur hos Fortlax datacenter. Det är en kombination av hög säkerhet, två bra datacenter nära varandra, kostnadseffektivitet och miljövänlig drift som bland annat avgjorde valet av Fortlax datacenter, säger Håkan Engman CEO hos Agency9.
Vi är mycket glada för förtroendet, ser fram emot att ta emot dem som ny kund hos Fortlax och tycker det är mycket roligt att Agency9 kommer att utnyttja vårt ”Twin data center” erbjudande, det visar att satsningen på ytterligare ett datacenter nära det första är helt rätt, säger Anders Berglund CEO på Fortlax datacenter.
Agency9’s utrustning kommer att placeras på Fortlax 1 och på Fortlax 2 under 2015.

Dela

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om din IT-miljö.

Besök vår webbshop

I vår webbshop kan du köpa allt från kompletta datorer till switchar

Till vår webbshop
°C
Det är just nu °C i Piteå.
Detta betyder att vi använder
% naturlig kyla för att kyla våra anläggningar.