Fortlax datacenter

Idag den 18 november öppnar vi vårt nya datacenter Fortlax 2 i Öjebyn utanför Piteå som vi förkortar med F2. F2 är ett ultramodernt datacenter med den senaste mjuk- och hårdvaran. I och med att vi öppnar F2 kommer vi markant att öka Fortlax kapacitet som gynnar både nya och gamla kunder.
Vi har lång erfarenhet av att hantera datacenter, Fortlax startade Fortlax 1 (F1) i Hortlax redan 2004 och under uppförandet av F2 har vi kunnat bygga vidare på de erfarenheter vi har från vårt första datacenter.
Vill du veta mer om vårt nya datacenter är du varmt välkommen att kontakta oss.

Dela

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om din IT-miljö.

Besök vår webbshop

I vår webbshop kan du köpa allt från kompletta datorer till switchar

Till vår webbshop
°C
Det är just nu °C i Piteå.
Detta betyder att vi använder
% naturlig kyla för att kyla våra anläggningar.