Telemäklarna

Telemäklarna har valt Fortlax datacenter som sin leverantör av colocation (inplacering av sin och sina kunders IT-utrustning i Fortlax datahallar), Telemäklarna kommer också i samarbete med Fortlax att erbjuda sina företagskunder några av Fortlax molntjänster, exempelvis backup och virtuella servar.

Stora framtidssatningar

Telemäklarna har haft en stor tillväxt de senaste åren, vi gör nu stora satsningar inför framtiden, där ingår bland annat samla hela företaget under ett tak, i november får Telemäklarna nya och större lokaler i centrala Piteå. Vi kommer nu också att kunna erbjuda våra kunder mer och heltäckande IT-tjänster. Tillsammans med Fortlax datacenter och deras Molntjänster får vi en viktig pusselbit i vår tillväxt strategi, säger Christer Öhman VD på Telemäklarna
Vi är mycket stolta och glada att Telemäklarna väljer Fortlax. Det skall bli mycket spännande och kul att utveckla vårt samarbete med Telemäklarna, från december 2015 kommer deras IT-utrustning att placeras på vårt nya datacenter Fortlax 2 i Piteå, säger Anders Berglund, VD Fortlax.
För mer information kontakta:
Christer Öhman, VD Telemäklarna, 070- 3330031christer.ohman@telemaklarna.se
Anders Berglund, VD Fortlax, 070-349 29 21anders.berglund@fortlax.se

Dela

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om din IT-miljö.

Besök vår webbshop

I vår webbshop kan du köpa allt från kompletta datorer till switchar

Till vår webbshop
°C
Det är just nu °C i Piteå.
Detta betyder att vi använder
% naturlig kyla för att kyla våra anläggningar.