Reclaimit AB

RECLAIMIT AB har valt Fortlax datacenter som leverantör för såväl sin egen som sina kunders IT-miljö.
–  ”Vi har haft bra tillväxt de senaste åren och gör nu stora satsningar inför framtiden. Då vi har många stora nordiska kunder med butiker i alla nordiska länder är det av största vikt att våra tjänster alltid är tillgängliga och att de därför är placerade i en bra och säker miljö med bra redundans. Tillsammans med Fortlax datacenter och deras IT-tjänster får vi en viktig pusselbit i vår strategi för tillväxt och säkra IT-tjänster”, säger Håkan Johansson – VD på RECLAIMIT.
Vi är mycket stolta och glada att RECLAIMIT väljer Fortlax. Affären betyder mycket för Fortlax ekonomiskt, men är också ett bevis att våra satsningar på fler datacenter och rätt molntjänster ger resultat, säger Anders Berglund, VD Fortlax
RECLAIMIT EFFEKTIVISERAR HANDELNS RETUR- OCH REKLAMATIONSHANTERING
Företagets affärsidé är att göra handelns retur- och reklamationshantering så effektiv och lönsam som möjligt. Med Reclaimits olika systemlösningar får handeln kostnadsbesparingar på upp till 65 % i deras after sales-hantering. Mer än 30 % av den nordiska konsumentelektronikmarknaden använder redan system från Reclaimit för att hantera returer, reklamationer och garantiärenden. Bland annat implementerades reklamationssystem för Experts alla butiker i Finland under hösten, och Expert har under många år använt Reclaimit i alla sina butiker i Norge och Danmark. MediaMarkt, Netonnet och Siba är andra exempel på kunder som nyttjar lösningar från det Piteåbaserade företaget Reclaimit.
Nu när e-handeln växer med minst 20 % årligen så öppnar det upp stora möjligheter för Reclaimit. Under hösten -15 har man lanserat systemet Reclaimit Customer, som är anpassat just för e-handel i olika branscher. Reclaimit håller för närvarande på med ett projekt tillsammans med CDON men pratar även med ett flertal andra stora välkända e-handelsföretag i Norden. Inom de närmaste åren planerar bolaget att bearbeta även andra europeiska marknader såsom Storbritannien och Tyskland.  
För mer information kontakta:
Håkan Johansson, VD RECLAIMIT, 070-647 31 89,  hakan.johansson@reclaimit.com
www.reclaimit.com

Anders Berglund, VD Fortlax, 070-349 29 21anders.berglund@fortlax.se
www.fortlax.se

Dela

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om din IT-miljö.

Besök vår webbshop

I vår webbshop kan du köpa allt från kompletta datorer till switchar

Till vår webbshop
°C
Det är just nu °C i Piteå.
Detta betyder att vi använder
% naturlig kyla för att kyla våra anläggningar.