Fortlax I

Vi på Fortlax är stolta av att ha BMW Group som kund. De har synat vårt företag i sömmarna,  utvärderat och jämfört med andra aktörer och sedan kommit fram till att Fortlax är den rätta leverantören för deras datalagringsbehov. Att det var i mycket hård konkurrens med  andra kollegor i vår bransch är ytterligare en fjäder i hatten.
Fortlax är dock inte bara ett datacenter för stora företag, vi är i högsta grad en prisvärd och lämplig leverantör av datalagring även för små företag. Vi har många små företag som kunder och vill få fler som upptäcker vilka smidiga och säkra tjänster våra molntjänster kan erbjuda även mindre företag.

 Datalagring – en hörnpelare i företag

Med vetskapen om att en av världens största biltillverkare finns i våra anläggningar hoppas vi kommer att kännas både tryggt och säkert för alla våra kunder. När vi får en ny kund, liten som stor, är vi både stolta och ödmjuka att få förtroendet att ta hand om en av de viktigaste hörnpelarna i ett företags uppbyggnad nämligen deras datalagring.
När nya kunder kommer till oss på Fortlax kan de vara säkra på att de får samma personliga bemötande och service oavsett storlek på företaget, det är vår grundpolicy som vi aldrig tummar på. Det där kanske låter som floskler men för oss är det på fullt allvar.

Monaco och Irland

Nu i juni stundar en datacentermässa i Monaco som jag ska besöka och som jag hoppas ska ge nya kunskaper och utökat nätverk. Sedan bär det iväg till Irland där jag tillsammans med europeiska datacenter kollegor ska få göra intressanta studiebesök på flera av Irlands olika datacenter.
Det är intressant och lärorikt att besöka mässor, företag och intressenter i olika länder, men när planet sedan landar på norrländsk mark känns det i hela kroppen att det är här som jag hör hemma. Att få vara VD i ett företag som tack vare placeringen här uppe i norr både kan ha lokala, nationella och internationella kunder känns fantastiskt bra och gör att jag ser mycket ljust på framtiden.

Ett varmt hjärta

Norrländska företag är på stark frammarsch, vi vill vara med och hjälpa till med den utvecklingen med våra tjänster. Är du kund hos oss hoppas jag du känner dig trygg, är du ännu inte kund men funderar på att bli, ska du veta att du är varmt välkommen, vi på Fortlax har ett varmt hjärta även om ettor och nollor strömmar i våra servrar.
Anders Berglund
VD Fortlax

Dela

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om din IT-miljö.

°C
Det är just nu °C i Piteå.
Detta betyder att vi använder
% naturlig kyla för att kyla våra anläggningar.