På F2 i Öjebyn har vi nu börjat tina upp marken för att kunna placera fler chillers, fler servrar kräver mer kyla. Överhettning av hårdvara är ett problem som kan uppstå om det blir för varmt i en serverhall, vi på Fortlax arbetar kontinuerligt med att kylsystemen fungerar optimalt, vilket i sin tur ger en stabil och funktionell servermiljö.
En av fördelarna med att bo här i norr är att vi har gott om kall luft, vilket är optimalt för datacenter, att strömmen dessutom kommer från grön el är ytterligare ett plus i kanten. Vi på Fortlax är miljömedvetna, och det har vi varit sedan vi startade 2004, och vi gör allt vi kan för att hjälpa Sverige med att bli ett fossilfritt land i framtiden.
Om du har några funderingar kring våra tjänster, eller egentligen vad som helst, kontakta oss redan idag!
[contact-form-7 id=”2579″ title=”Namnlös”]

Dela

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om din IT-miljö.

°C
Det är just nu °C i Piteå.
Detta betyder att vi använder
% naturlig kyla för att kyla våra anläggningar.