Fortlax växer och anställer erfaren CIO!

Skrivet den 16 mars 2017

Det är mycket glädjande att Fortlax lyckats rekrytera en erfaren och mycket kunnig CIO. Ali Kraufvelin kommer närmast från Nordnet Bank AB, där han haft tjänsten Head of Business Systems, han kommer att börja sin tjänst i början på april 2017.

”Jag är mycket glad att Ali följer med på resan. Han kommer att bidra med sin erfarenhet till Fortlax fortsatta tillväxt och tjänsteutveckling.

Vår ambition är att bli en helhetsleverantör åt våra kunder, där ingår tjänster som colocation, lagring, online backup, hårdvara och konsulting, för att lyckas med detta erbjudande och förväntad kraftiga tillväxt för Fortlax krävs en mycket kompetent Chief Information Officer, det är jag säker på att vi nu kommer att få med Ali, säger Anders Berglund, VD Fortlax.”

”Det ska bli oerhört roligt att få följa med på Fortlax molnresa. Jag ser fram emot att få arbeta och utvecklas med både befintliga och nya kunder, Fortlax är mycket intressant och väl positionerat med rätt tjänster, två fina datacenter och mycket kompetent personal. Det ska också bli härligt att få flytta till Piteå avslutar Ali Kraufvelin, CIO Fortlax från april 2017.”

image001