Vi på Fortlax vill passa på att presentera våra två nya duktiga medarbetare!
IMG_0235
Jörgen Sydfeldt
System administrator
Vad har du för bakgrund?
Jag arbetade som truckförare i många år på Assidomän, 1995 började jag studera systemvetenskap och efter mina studier arbetade jag ett par år på ÅF och efter det hamnade jag på Metria där jag varit fram tills nyss.
Vad har du för intressen?
Jag är en väldig mångsysslare, ett litet urval är att laga mat, skruva i bilar, resa, fixa i trädgården, listan kan göras lång, allt är väl i mån av tid. Jag sitter inte så mycket vid datorn på fritiden, då jag i princip sitter åtta timmar om dagen framför skärmen på jobbet. Knepig fråga egentligen, det finns mycket jag gärna lägger tid på, men det är ju tiden som är problemet många gånger.
Vad ska du göra på Fortlax?
Tanken är nog att jag ska arbeta mycket med Veeam och VMware, kommer nog bli mycket klickande i Active directory också, sedan får vi se, det blir nog väldigt mycket övrigt jobb också. Kablage, installationer, konsulttid och så vidare. Jag är taggad, ser fram emot att få bidra till Fortlax fortsatta expansion avslutar Jörgen.
IMG_0229Fredrik Larsson
System administrator
Vad har du för bakgrund?
Efter gymnasiet började jag arbeta på Bredbandsbolaget där jag var i cirka tre år. Efter detta hamnade jag på Metria, där jag arbetade i sju år.
Vad har du för intressen?
Det brukar variera ganska kraftigt, jag har en tendens att snöa in mig på saker och ting. Just nu håller jag på att bygga om en bil, då jag är klar med den får vi se vad jag hittar på. Sedan har jag väl ett gediget intresse för data och IT. Spenderar också mycket tid med min sambo och vänner.
Vad ska du göra på Fortlax?
På Fortlax ska jag nog göra lite allt möjligt. Jag är anställd som systemadministratör, just nu arbetar jag med Veeam och kundcase. Framöver kommer jag arbeta mycket med interna tekniska projekt. Fortlax känns som ett spännande företag, det ska bli roligt att få följa med på den resan.
 
 

Dela

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om din IT-miljö.

°C
Det är just nu °C i Piteå.
Detta betyder att vi använder
% naturlig kyla för att kyla våra anläggningar.