Robert Lundberg

Technical lead

Vad har du för bakgrund? 
Min första kontakt med IT var på mitten av 80-talet. Därefter har jag arbetat med IT i över 24 år. Närmast kommer jag från telemäklarna, där jag var Teknik/IT chef.  Före det var jag IT-chef och systemtekniker på Gestamp Hardtech. Har bred kunskap inom client/server lösningar, lagring, virtualisering, infrastruktur och molntjänster. Även lång erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete, med fokus att hitta och konkretisera framgångsfaktorer.
 
 Vad lockade dig till Fortlax? 
Tycker om framtid och utveckling, vilket fick Fortlax mitt intresse för deras framtidsvisioner och aggressiva expansionplan. Att Fortlax har ett miljövänligt tänk på förnybar elenergi, var också en av anledningarna som vägde över.
 
Vad har du för intressen?
Allt på och i vatten. Har tidvis varit aktiv frivillig besättningsman på SSRS Sparbanken-nord. Annars finns resor, schack, isracing och skoterkörning på snö och vatten som andra fritidsintressen. 
 
Vad ska du göra på Fortlax? 
Jag, tillsammans med CIO, ska vidareutveckla och driva den tekniska organisationen med placering i Öjebyn. Samtidigt vara teknisk resurs för kollegor.
 
Dela

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om din IT-miljö.

°C
Det är just nu °C i Piteå.
Detta betyder att vi använder
% naturlig kyla för att kyla våra anläggningar.