Telemäklarna och Fortlax har inlett ett samarbete där Fortlax kommer att nyttja Telemäklarnas kompetens, tjänster och konsulter ute hos sina kunder, Telemäklarna kommer i sin tur att använda sig av Fortlax datacenter- och molntjänster.

Fortlax har sedan många år använt sig av Telemäklarnas huvudtjänster och kompetens, nu känns det mycket kul att vi intensifierar vårt samarbete. För båda bolagen och våra kunder är jag säker på att detta samarbete kommer att bli mycket bra, 1+1 blir 3, säger Anders Berglund-Hansius, VD på Fortlax.

Telemäklarna har sedan flera år använt sig av Fortlax datacenter tjänster då vi har vår IT-utrustning placerad i ett av datacentren i Piteå, nu utvecklar vi det samarbetet genom att hjälpa varandra mer och erbjuda varandras tjänster till våra kunder.

IT service /support är en strategiskt satsning från Telemäklarna och då dessa tjänster är på kraftig tillväxt hos oss så vill vi utveckla tjänsterna ännu mer, så därför ser jag verkligen fram emot samarbetet som jag tror kommer att bli mycket bra för alla parter, inte minst våra kunder, säger Christer Öhman, VD på Telemäklarna.

För mer information kontakta:

Christer Öhmanchrister.ohman@telemaklarna.se 070-3330031

Anders Berglund-Hansiusanders.berglund@fortlax.se 070-3492921

Dela

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om din IT-miljö.

°C
Det är just nu °C i Piteå.
Detta betyder att vi använder
% naturlig kyla för att kyla våra anläggningar.