Online Backup

Med Fortlax Online Backup backup får ni en kostnadseffektiv backuplösning som gör att ni slipper egna investeringskostnader.

Plötsligt händer det… som inte får hända. Har du någonsin nästan hällt en kopp kaffe över en dator? Det har vi också! Det är just för sådana situationer och värre som vi alltid backar upp vår viktigaste data.

Med Fortlax Online Backup backup får ni en kostnadseffektiv backuplösning som gör att ni slipper egna investeringskostnader. Dessutom får ni möjlighet att snabbt skala upp er backuplösning i takt med att företaget växer – utan att behöva investera i ny dyr hårdvara.

Med Fortlax Online Backup eliminerar ni många risker, bland annat risken med den mänskliga faktorn i rutiner – all backup sker automatiskt. Ni kan vara säkra på att all er data säkerhetskopieras tryggt och att den lagras säkert utanför era byggnader – varje dag. På en given tidpunkt varje dygn krypteras och överförs alla företagets nya- och förändrade filer till en säker lagringsplats utanför era byggnader.

Efter varje backup får ni dessutom ett kvitto via e-post på att säkerhetskopieringen genomförts. Med Fortlax Online Backup har ni hela tiden en kopia av era digitala tillgångar på en av Europas säkraste platser för datalagring.

Se priser för Online Backup

Tveka inte! Kontakta mig så hjälper jag dig direkt.

Michael Holm

070-390 20 57

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om din IT-miljö.

°C
Det är just nu °C i Piteå.
Detta betyder att vi använder
% naturlig kyla för att kyla våra anläggningar.