Vi upplever just nu störningar i hela Piteåområdet. PiteEnergi jobbar på det och har förhoppningsvis löst det snart.

Backup

Vår data är verksamhetskritisk – hur känner du för din?

Plötsligt händer det… som inte får hända.
Har du någonsin nästan hällt en kopp kaffe över en dator? Det har vi också! Det är just för sådana situationer och värre som vi alltid backar upp vår viktigaste data.

Med Fortlax Online Backup backup får ni en kostnadseffektiv backuplösning som gör att ni slipper egna investeringskostnader. Dessutom får ni möjlighet att snabbt skala upp er backuplösning i takt med att företaget växer – utan att behöva investera i ny dyr hårdvara.

Med Fortlax Online Backup eliminerar ni många risker, bland annat risken med den mänskliga faktorn i rutiner – all backup sker automatiskt. Ni kan vara säkra på att all er data säkerhetskopieras tryggt och att den lagras säkert utanför era byggnader – varje dag. På en given tidpunkt varje dygn krypteras och överförs alla företagets nya- och förändrade filer till en säker lagringsplats utanför era byggnader.

Efter varje backup får ni dessutom ett kvitto via e-post på att säkerhetskopieringen genomförts. Med Fortlax Online Backup har ni hela tiden en kopia av era digitala tillgångar på en av Europas säkraste platser för datalagring. Testa 30 dagar gratis eller beställ direkt här

Inkrementell backup

Nyfiken?

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt!

Telefon: 0911-300 60

E-post: sales@fortlax.se

Underhållsfritt och prisvärt

Till varje server du har hos oss kan du välja till backup. Spara tårar och huvudvärk med ett musklick!

Drift och tillsyn står vi för

Våra kunniga tekniker garanterar att all backup bli korrekt utförd. Varje vecka mailar vi dig en backup-rapport. Enklare än så här blir det inte.

Fortlax Online Backup

Säkra er information och förebygg en total krasch som riskerar att slå hårt mot verksamheten. Med vår onlinetjänst Fortlax Online Backup tar ni enkelt och säkert backup på löneprogram, filmer, bilder, musik eller annan företagskritisk information. Tjänsten passar alla typer av företag och organisationer, små som stora. All data förvaras tryggt hos oss på Fortlax i en av Europas säkraste anläggningar för lagring av digitala tillgångar, hela tiden tillgängligt för er, dygnet runt, året runt - var ni än befinner er i världen.