eArkiv-revision

Med hjälp av våra skickliga konsulter hjälper vi dig att nå nya höjder med era system och rutiner!

Har ni verkligen ett säkert system för långtidslagring?

Genom att låta oss göra en eArkiv-revision får ni koll på eventuella brister när det gäller er långtidslagring. Steg för steg går vi igenom ert system och era rutiner. Därefter får ni förslag på åtgärder och ändringar som ökar säkerheten och förenklar lagringsarbetet.

Nyfiken?

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt!

Telefon: 0911-300 60

E-post: sales@fortlax.se

Dela filer snabbt och enkelt

Med Fortlax FileCloud delar du filer snabbt och enkelt inom arbetsgruppen eller med externa partners. Du kan dela vilka filer som helst mellan alla operativsystem och filerna kan vara hur stora som helst. Här kan du dela ett litet Word-dokument lika lätt som du delar en högupplöst bild eller video – skicka bara en länk till filen du vill dela så är du klar.

Förenklat samarbeta i delade mappar

Bjud enkelt in kollegor eller klasskamrater till delade mappar så har de alltid tillgång till de aktuella versionerna av filerna och alla de nya filer som du adderar. Uppdateringar sprids automatiskt och blixtsnabbt. Du själv får förstås också tillgång till alla filer dina kollegor eller klasskamrater lägger upp och delar. Som lärare blir det busenkelt att dela ut material, och som förälder ges plötsligt möjlighet att hänga med i vad barnen faktiskt jobbar med i skolan.

Du väljer var och med vad

Fortlax FileCloud stöder i princip alla enheter, operativsystem och plattformar och fungerar därför på samma sätt som du och dina arbetskamrater – tjänsten kan användas på era befintliga enheter och därmed enligt ert sätt att arbeta. Det gör att du kommer åt dina filer oavsett var du befinner dig.

Att hantera och utöka arbetsgruppen med nya medlemmar

Arbetsgruppen kanske redan gillar till exempel Dropbox för att dela filer. Fortlax FileCloud baseras på samma enkla koncept, så du kan vara säker på att arbetsgruppen kan använda funktionerna med i stort ingen utbildning. Vill du utöka med nya medlemmar till dina mappar finns enkla funktioner för det i din centrala administrationskonsol.

Varför ska ni lagra er värdefulla information hos Fortlax?

Svaret är enkelt. Vi erbjuder lagrings- och backuplösningar i världsklass i ett av Europas säkraste datacenter på världens bästa geografiska plats för lagring av digital information.