Filecloud

Att dela filer med vårt Fortlax Filecloud har nog aldrig varit så enkelt, säkert eller smidigt!

Gillar du Dropbox kommer du älska vårt Filecloud.
Genom att nyttja vår tjänst Fortlax FileCloud för ditt företag, kommun eller skola skapar du inte bara förutsättningar för distansarbete eller effektivt samarbete utan du får också tryggheten i att datat hanteras säkert, inom landets gränser och till och med ”lokalt”.

Nyfiken?

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt!

Telefon: 0911-300 60

E-post: sales@fortlax.se

Dela filer snabbt och enkelt

Med Fortlax FileCloud delar du filer snabbt och enkelt inom arbetsgruppen eller med externa partners. Du kan dela vilka filer som helst mellan alla operativsystem och filerna kan vara hur stora som helst. Här kan du dela ett litet Word-dokument lika lätt som du delar en högupplöst bild eller video – skicka bara en länk till filen du vill dela så är du klar.

Förenklat samarbeta i delade mappar

Bjud enkelt in kollegor eller klasskamrater till delade mappar så har de alltid tillgång till de aktuella versionerna av filerna och alla de nya filer som du adderar. Uppdateringar sprids automatiskt och blixtsnabbt. Du själv får förstås också tillgång till alla filer dina kollegor eller klasskamrater lägger upp och delar. Som lärare blir det busenkelt att dela ut material, och som förälder ges plötsligt möjlighet att hänga med i vad barnen faktiskt jobbar med i skolan.

Du väljer var och med vad

Fortlax FileCloud stöder i princip alla enheter, operativsystem och plattformar och fungerar därför på samma sätt som du och dina arbetskamrater – tjänsten kan användas på era befintliga enheter och därmed enligt ert sätt att arbeta. Det gör att du kommer åt dina filer oavsett var du befinner dig.

Att hantera och utöka arbetsgruppen med nya medlemmar

Arbetsgruppen kanske redan gillar till exempel Dropbox för att dela filer. Fortlax FileCloud baseras på samma enkla koncept, så du kan vara säker på att arbetsgruppen kan använda funktionerna med i stort ingen utbildning. Vill du utöka med nya medlemmar till dina mappar finns enkla funktioner för det i din centrala administrationskonsol.

Dina filer är alltid säkra och skyddade

Dina filer är alltid säkra och skyddade med lagring där vi garanterar att den fysiska platsen är i Sverige. Tappar någon i din organisation bort sin enhet kan du enkelt tömma den på allt innehåll.

Vad kostar det då?

I tjänsten ingår all infrastruktur för att driva tjänsten, en uppkopplad dator, surfplatta eller mobiltelefon är allt du behöver.Datamängd Pris
Upp till 30 GB 79 kr/mån och användare
Upp till 100 GB 129 kr/mån och användare
Upp till 1 TB Enligt offert