Vi upplever just nu störningar i hela Piteåområdet. PiteEnergi jobbar på det och har förhoppningsvis löst det snart.

Säkerhet

”-Bitdefender har i Fortlax knutit till sig en mycket aktiv och duktig partner i norra och södra Sverige. Fortlax överaskar med sin energi och vilja att göra affärer – något som passar oss på Bitdefender utmärkt.”
-Fredrik Jubran, Nordiskt ansvarig på Bitdefender.


Produktblad

Bitdefender har funnits i mer än 15 år och skyddar över 500 miljoner enheter världen över och tillsammans med tekniker som maskininlärning, artificiell intelligens och ATC (Advanced Threat Control) ligger Bitdefender i yttersta framkant vad gäller säkerhetslösningar.

Bitdefenders Gravityzone är den mest avancerade säkerhetslösningen för virtuella och fysiska klient- och datacentermiljöer när det gäller endpoint skydd.

Fortlax har tillsammans med Bitdefender tagit fram en molnbaserad tjänst som på ett enkelt och effektivt sätt skyddar er från de olika hot som dagligen upptäcks. Du behöver inte fundera på något utan vi sköter allt.

Klient:
1-10 användare – 39kr/månad/användare
11-30 användare – 29kr/månad/användare
30+ användare – 19kr/månad/användare

Server:
49kr/server/månad

Oberoende tester (https://www.av-test.org/en/ & https://www.av-comparatives.org/) visar att Bitdefender är i top när det gäller att stoppa både kända och okända hot flera år i rad. Detta är tack vare en intelligent och kapabel programvara som bygger på flera olika lager av skyddstekniker.

logo (1)

Nyfiken?

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt!

Telefon: 0911-300 60

E-post: sales@fortlax.se

Unik databas

Vår intelligens byggs på en unik databas från över 500 miljoner skyddade enheter världen över och erbjuder ett ständigt uppdaterat realtids-skydd med endast 3 sekunders synkronisering världen över.

Kontakta oss

Vågar du utmana din nuvarande leverantör och prova ett end-point skydd som kontinuerligt fått högsta betyg i oberoende tester mot ransomware? Kontakta oss idag.