Säkerhet

Tillsammans med unika skalbara metoder kan du skydda både klienter och virtuella maskiner i en hypervisor, oberoende av datacenter-miljö.

Bitdefender | Är du vaccinerad mot ransomware?
Anti-ransomware är ett extra skydd som fungerar genom att utnyttja svagheterna i dagens ransomware. Tekniken kan lura ransomware till att sluta sprida sig och att stoppa krypteringen av dina filer utifall det redan har kommit in i din dator.

Naturligtvis är denna teknik inbyggd i Bitdefenders nuvarande enterprise-produkt, Gravity Zone, och tillsammans med traditionell signaturdatabas används beteende-baserad analys från 7 års maskininlärning. Bitdefender skyddar idag mot över 2,8 miljoner unika ransomware.

Fortlax har tillsammans med Bitdefender tagit fram en molnbaserad tjänst som på ett enkelt och effektivt sätt skyddar er från de olika hos som dagligen upptäcks. Du behöver inte fundera på något utan vi sköter allt.

Klient:
1-10 användare – 39kr/månad/användare
11-30 användare – 29kr/månad/användare
30+ användare – 19kr/månad/användare

Server:
49kr/server/månad

Läs mer om hur Bitdefender står sig i oberoende tester, av-test.org & av-comparatives.org.

logo (1)

Nyfiken?

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt!

Telefon: 0911-300 60

E-post: sales@fortlax.se

Unik databas

Vår intelligens byggs på en unik databas från över 500 miljoner skyddade enheter världen över och erbjuder ett ständigt uppdaterat realtids-skydd med endast 3 sekunders synkronisering världen över.

Kontakta oss

Vågar du utmana din nuvarande leverantör och prova ett end-point skydd som kontinuerligt fått högsta betyg i oberoende tester mot ransomware? Kontakta oss idag.